Ahogy már többször is, a 2018-as nemzetközi iF Dizájn fórumon díjat nyert a Crown. Az automobil/jármű kategóriában elért siker egyértelműen a WP 3010 emelőkocsi letisztult, minimalista formatervét dicséri. Azonban ez közel sem az első ilyen elismerése a márkának, hiszen 1962 óta több, mint 100 hasonló díjat nyert, az iF Dizájn fórumon pedig ez a 30-adik győzelme!

Jim Kraimer, a Crown ipari dizájn igazgatója nyilatkozott a díj kapcsán: „a WP 3010 elektromos emelő-kocsi okos megoldás több különböző feladatra; kiváltképp az FMCG és a logisztika szektoraiban. A mozgékony erőgép rövidíti a termék megtérülési idejét, növeli a hatékonyságot és a csökkenti a költségeket. Az pedig külön öröm és büszkeség számunkra, hogy ismert szakmabeli szakértők is elismerik a dizájnt.”

Olvassa tovább a cikket itt

Forrás: http://news.crown.com


Hírek

Milyen jövőt hoz az Ipar 4.0?

A HVG újságíróival közösen erre a kérdésre válaszolunk, eloszlatva az illúziókat az automatizációról, a robotokról és a jövőnk iparáról.

 Tovább olvasom

Meddig éri meg saját kézben tartani az intralogisztikát?

Az ellátási láncban szereplő minden cég növekedése során eljön egy pont, ahol több ráfordítást igényel saját kézben üzemeltetni logisztikai folyamatainkat, mint kiszervezni.

 Tovább olvasom

Visszaküldött csomagok: hogyan kezeli az új változókat egy automata rendszer?

A raktár üzemeltetése során a cél a költségek minimalizálása. De hogy érhetjük ezt el?

 Tovább olvasom
str 
0https://www.qlm.hu/hu/page/show/kemeny-kompakt-es-minden-szempontbol-kimagaslo