Megbízható

Az általunk forgalmazott  NEDCON raktári állványrendszerek a legmodernebb mérnöki módszerek segítségével egyesítik a magas színvonalú raktározási technológiát a vele járó biztonsági jellemzőkkel.Sokoldalú és bővíthető

A NEDCON állványrendszerek minden raktározási igényre teljes körű megoldást adnak. Ha a raktározási igényei megváltoznak a NEDCON állványrendszer leköveti a változásokat: igény szerint bővíthető, átalakítható bármikor.Maximális helykihasználás

Tapasztalt tervezőmérnökeink felmérik az Ön logisztikai folyamatait, raktárhelyiségeit, majd az összegyűjtött adatok alapján tervezik meg a logisztikai feladatokhoz legmegfelelőbb állványrendszert. Olyan megoldásokra törekszünk, ami a vártnál nagyobb tárolókapacitást tesz lehetővé. 

Termékpalettánk

  • Raklapos állványrendszerek
  • Polcos állványrendszerek
  • Karos állványrendszerek
  • Egyéb állványrendszerek

Termékeink megtekintése

QLM állvány varázslóÜzemeltetés

Szervizcsapatunk az alkalmankénti javításokon, bővítéseken és átalakításokon túl vállalja a szabványban előírt éves felülvizsgálatokat is.

Üzemeltetés támogatásaAz 1969-ben Hollandiában alapított, nemzetközileg elismert NEDCON a modern raktártechnikai rendszerek egyik vezető gyártójává fejlődött az elmúlt több mint négy évtized alatt. 2004 óta a Voestalpine AG csoport tagja. A vállalat központja Hollandiában, Doetinchemben, míg a gyártóüzem a Csehországi Pardubice-ben található. A Hollandián kivüli értékesítés helyi képviseleteken és fejlett viszonteladói hálózaton keresztül történik, amelynek főbb területe Európa és az Egyesült Államok.Szeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából?
Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk
szívesen felméri raktári folyamatait,
ad javaslatot a fejlesztésre!


Hírek

Milyen jövőt hoz az Ipar 4.0?

A HVG újságíróival közösen erre a kérdésre válaszolunk, eloszlatva az illúziókat az automatizációról, a robotokról és a jövőnk iparáról.

 Tovább olvasom

Esettanulmányok

Tolnagro csoport: raktár logisztikai megoldás

A raktárak kiemelten fontos szerepet töltenek be a logisztikai folyamatokban, hiszen a vállalatok logisztikai költségeinek jelentős része itt képződik.

 Tovább olvasom
str 
0https://www.qlm.hu/hu/page/show/allvanyrendszerek